Koronatestaus Oulun seudun yhteispäivystyksessä (OSYP)

Pohjois-Pohjanmaan yli 16-vuotiaat asukkaat voivat varata yhteispäivystykseen näytteenottoajan. Jos vointisi on heikentynyt ja tarvitset hoitoa, voit tulla suoraan yhteispäivystykseen ilman ajanvarausta.

  • Siirry Nordlabin ajanvaraukseen
  • Näytteenotto on avoinna ma–su klo 7.15–21. Ajanvaraus avataan edellisenä iltana klo 22.
  • Varaa mukaasi kelakortti, ajokortti tai passi. (Huom! Ulkomaalaisilla asiakkailla tulee olla mukanaan eurooppalainen sairaanhoitokortti tai passi ja vakuutusasiakirja.)
  • Koronatestaukseen saapuville on oma sisäänkäynti, K-ovi.
Näytteenotto on maksuton. Mikäli et pääse näytteenottoon, muista perua aikasi. Ilman hyväksyttävää syytä käyttämättömästä varauksesta peritään 50,80 e sakkomaksu 15 vuotta täyttäneiltä.  
 

Lasten koronatestaus lasten päivystyksessä 

Pohjois-Pohjanmaalla yli 2 vuotiaalle lapselle voi varata ajan limingantullin koronanäytteenottoon (katso ohjeet alempana tällä sivulla). Jos oman kunnan näytteenottoon tai Limingantullin koronanäytteenottoon ei pääse, näytteitä otetaan lasten päivystyksessä OYSissa.
 

Lasten päivystyksen koronanäytteenottoon varataan aika Nordlabin ajanvarauksen kautta.

Mikäli epäilet lapsesi tarvitsevan lääkärin arviota, soita lasten päivystyksen neuvontanumeroon 08 315 5260. Näytteenotto on avoinna ma-su ajanvarauksen mukaisesti.

  • Näytteenotto on avoinna klo 11-18, ajanvaraus avataan klo 8.00
  • Lasten näytteenotto: opastus Lc-ovella

Koronatestaus lievissä oireissa Limingantullin näytteenottopisteessä (Nuottasaarentie 5)

Pohjois-Pohjanmaan yli 2-vuotiaalle asukkaille voi varata koronanäytteenottoon ajan viikonloppuisin (la-su) ja arkipyhinä Limingantullin näytteenottopisteeseen. 

  • Siirry Nordlabin ajan varaukseen.
  • Näytteenotto on avoinna la-su klo 7.30-14.30, ajanvaraus avataan perjantaisin klo 16. (Huom! Ajanvaraus onnistuu vain suomalaisella sosiaaliturvatunnuksella.)
  • Varaa mukaasi kelakortti, ajokortti tai passi.
  • Mikäli ajan varaaminen 2-16-vuotiaalle ei onnistu, soita lasten päivystyksen neuvontanumeroon 08 315 5260.

Näytteenotto on maksuton. Mikäli et pääse näytteenottoon, muista perua aikasi. Ilman hyväksyttävää syytä käyttämättömästä varauksesta peritään 50,80 e sakkomaksu 15 vuotta täyttäneiltä.

Näytteenotto Oulaskankaan sairaalassa

Oulaskankaan sairaalassa otetaan ajanvarauksella koronanäytteitä viikonloppuisin, arki- ja juhlapyhinä.

Näytteenottoon tulee varata aika etukäteen Nordlabin ajanvarauksen kautta tai soittamalla koronahoitajalle, p. 08 315 7575.

Taudin leviämisen hidastamiseksi on tärkeää, että soitat aina vastaanotolle tai päivystykseen ennen hoitoon hakeutumista.​

 

Kategoria